Ingrediente
500 g varza albă
2 morcovi
pătrunjel
busuioc verde (decor) opțional
50 ml oțet 6 grade / 50 ml apă (in cantități egale)
1 linguriță oregano mărunțit
1/2 linguriță sare
piper proaspăt măcinat
1 linguriță zahăr
(acesta are rolul de a ”tăia” gustul și mirosul de oțet)
Mod de preparare
Curătăm varza de foile de deasupra, o spălăm sub jet de apă, o lăsăm la scurs și o tăiem fideluță. După ce am tăiat-o, o punem într-un bol
Curățăm morcovul, îl spălăm, îl dăm pe răzătoarea mare și îl adăugăm peste varză.
Facem compoziția de dresing - amestecăm apa, sarea, zahărul și apa și lăsăm să se topească ingredientele solide
Combinăm varza cu morcovul și adăugam dresingul, amestecăm.
Este delicioasă. Să aveți poftă
Curătăm varza de foile de deasupra, o spălăm sub jet de apă, o lăsăm la scurs și o tăiem fideluță
După ce am tăiat-o, o punem într-un bol
Curățăm morcovul, îl spălăm, îl dăm pe răzătoarea mare și îl adăugăm peste varză
Facem compoziția de dresing - amestecăm apa, sarea, zahărul și apa și lăsăm să se topească ingredientele solide
Combinăm varza cu morcovul și adăugam dresingul, amestecăm
Este delicioasă. Să aveți poftă