Cod de Alaska pane cu sote de mazăre
Codul pane cu sote de mazăre este o rețetă ușor de pregătit, care aduce împreună peștele bogat în proteine și vitaminele din legume. Fileurile de cod sunt acoperite cu un strat crocant de pesmet, prăjite până devin aurii și delicioase, păstrându-și suculența. Acest preparat este perfect pentru o cină rapidă, dar rafinată.
Mai ales atunci când pregătești o cină de familie sau vrei să-ți impresionezi musafirii, vă propun una dintre cele mai simple și rapide retețe de paste cu ton și lămâie
Ciulama din piept de pui cu ciuperci și smântâmă
Ciulamaua de ciuperci este un preparat tradițional și se servește caldă sau rece, alături de o porție de mămăliguță. Acest preparat este ideal atât pentru masa de prânz, cât și pentru cină.
Cartoful, este ingredientul de nelipsit în anumite reţete şi, de multe ori, este preferat ca garnitură. De această dată, încearcăm o reţetă de cartofi cu cârnaţi la cuptor.
Tocatiță de cartofi și salată asortată
Această rețetă de mâncare de cartofi, simplă și rapidă, este perfectă pentru a fi consumată in orice anotimp, lângă o salată, dar și pe post de garnitură la o friptură.
Salata orientală poate fi un fel de mâncare de sine stătător ori poate fi un preparat servit drept garnitură lângă un fel principal. Este un preparat ușor de gătit și, din fericire, poate fi completat cu o mulțime de ingrediente diferite, fără să îi influențeze gustul
Această rețetă de ficat de curcan la tigaie este delicioasă – nu veți regreta că ați încercat-o. Se pregătește rapid și poate servită cu o salată proaspătă sau mujdei de usturoi, este o mâncare ideală pentru orice ocazie.
Pastramă de oaie trasă la tigaie
Pastrama de oaie se face după o rețetă veche și este preparatul ideal pemtru un prânz copios.
Cartofii prăjiți sunt unul din cele mai indrăgite feluri de mâncare și au avantajul că tehnica de preparare este foarte simplă și pot fi făcuți intr-un timp destul de scurt.
Pentru că sunt o sursă bogată de nutrienți, dovleceii pot fi folosiți într-o mulțime de preparate, de la aperitive, la feluri principale și chiar și în deserturi. Iată o rețetă usoară pentru cină.
Tagliatelle cu mușchi file și brănză cedar
Cu doar câteva ingrediente, paste tagliatelle, putin sos și 20 de minute petrecute în bucataria proprie, vei obține un fel principal sațios și aromat, care te va trimite pe tărâm italian cu gustul ei delicios.
Ficat de vită la tigaie (grill)
Probabil, se știe că nu tot ficatul este la fel de delicios, chiar dacă este bine preparat. Ficatul de vițel ca și ficatul de oaie/ miel este ficatul care se gătește cel mai repede, fiind moale și deosebit de savuros dacă este preparat mai în sânge (atât cât să fie ușor rozaliu în tăietura de cuțit)
Putem încerca astăzi această minunată rețetă de mazăre cu cârnați. Se pregătește foarte ușor și este extrem de gustoasă. Cu siguranță, toată familia va aprecia acest preparat.
Paste colorate cu șunca de praga și roșii cherry
Pastele sunt în topul preferințelor tuturor. Sunt o varianta super rapidă de a avea un prânz bun sau o cina de calitate în doar 30 de minute.
Mușchiulet de porc cu orez și salată
Nu stiți ce să gătiți și nu aveți timp prea mult la dispoziție, dar nici chef să stați prea mult în bucătărie ? Această rețetă vă va scoate din încurcătură, în doar 30 de minute puteți pregăti o cină excelentă
Păine cu Camembert, Cedar și brănză maturată
Atât de rapid, atât de ușor și atât de delicios, aceasta este rețeta perfectă cu care să îi servești pe cei dragi la cină
Cartofi prăjiți cu fripteuza cu aer cald Air Fryer
Gătitul sănătos, fără ulei (sau cu foarte puțin ulei decât gătitul în tigaie), nu a fost niciodată mai ușor datorită friteuzei electrice cu aer cald. Sunt delicioși, am obținut cartofi crocanți la exterior și fragezi în interior.