Guacamole, pastă mexicană de avocado
Un aperitiv mediteranean fresh pe bază de avocado, și legume proaspete, completat de delicioasa pâine a casei sau a chipsurilor sărate
Pappardelle cu piept de pui și parmezan
Iată o rețetă simplă de taliatele cu pui și parmezan. Se poate servi ca fel principal atât la prânz cât și la cină.
Kaiser cu ouă ochiuri și roșii cherry
Un mic dejun rapid, foarte bun, gustos și consistent pentru toată familia, care să vă ajute să nu mai ronţăiţi nimic până la masa de prânz.
Tartarul este ușor de preparat și sațios. Iti propun o reteța cu somon și avocado care o să vă răsfețe papilele gustative
Salatele sunt preparate importante, deoarece sunt ușor de gătit, de mâncat și sunt, în același timp, sățioase, gustoase și sănătoase.
Haideti să incercăm un mic dejun pe bază de ingrediente romănesti: ouă, carne si carnați la garniță. Tăiem carnea în bucățele mici și le incălzim intr-o tigaie. Adăugăm deasupra ouăle bătute cu puțina sare și amestecăm în mod constant până când omleta este gata.
Sfaturi de gătit ouă pentru începători și nu numai. Preparare ouă ochiuri la tigaie în ulei astfel încât oul să rămână întreg și moale.
Paste cu prosciutto, sos de smântână și busuioc
Unele persoane iubesc pastele cu sos rosu, altele vor paste cu sos alb. Dacă ești fan al celor din urmă, iți voi spune in continuare cum le poți pregăti ușor și cu rezultat garantat, doar în 15 minute.
Păstrăv la Air Fryer, sos de smântână cu usturoi și mămăligă
Păstrăv prăjit, simplu, fără mălai sau făină este un preparat ușor de gătit, ce se poate face în mai puțin de 15 minute. Iese gustos dacă urmați câțiva pași simpli.
Pene cu sos de roșii, parmezan si busuioc
O masă de paste făinoase are trei mari atuuri: se pregăteste rapid, este foarte economică și sănătoasă. Nu in ultimul rând, un factor determinant este presiunea timpului, care ne obligă să găsim alternative de gatit mai rapid.
Omletă cu ceapă și usturoi verde
Primăvara când apar verdețurile, este cel mai bun moment pentru a prepara o omletă delicioasă cu ceapă verde şi verdeţuri proaspete.
Dacă nu ai mai preparat până acum fasole verde păstăi, trebuie să știi că nu vei avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru această rețetă, dar nici de pricepere prea mare în bucătărie. Fasolea gătită așa este în mod normal o garnitură, dar marturisesc că de obicei nu simt nevoia unei fripturi și o mananc așa simplă.
Aveti in frigider rămasă intr-un bol puțină brânză frământată care trebuie consumată și nu aveți nici o idee cum? Această rețetă vă va scoate din incurcatură și veți avea o cină gata in doar 15 minute.
Calamarii pane sunt preferatii mei, imi place foarte mult crusta crocanta, aurie și savoarea pe care la final le-o dă sucul de lămâie. Dar ar trebui să recunosc că inițial nu am fost foarte încântată de acest fel de mâncare însă, cu timpul au început să-mi placă (și parcă tot mai bun gust îl au cei pregătiți acasă)
Ne întrebăm adesea cât de greu este să fierbi un ou? În primă fază, suntem mai mult ca siguri că vom obține rezultatul dorit, însă nu este întotdeauna așa. La fel ca în cazul tuturor preparatelor, fierberea ouălor are o serie de reguli simple care trebuie respectate cu stricțete pentru a obține rezultatul dorit.
Legumele sunt foarte sănătoase, se gătesc super rapid și merg aproape cu orice. Rețeta de astăzi este extrem gustoasă și se poate servi cu orice tip de friptură, de pasăre, de porc, de vită, chiar și cu peste.
Piept de pui tras la tigaie gata în 10 minute
Vrei o cină rapidă și gustoasă? Încearcă această rețetă simplă de piept de pui tras la tigaie. Friptura de pui este delicioasă, suculentă, fără a fi innecăcioasă, ușor de făcut și cel mai important lucru gata în 10 minute 😉. Perfectă pentru zilele aglomerate când vrei ceva bun și sățios.