Ingrediente
Pentru friptură
1 mușchuleț de porc (500-600 g)
1 lingurițe condiment pentru marinare uscată fuchs
1-2 linguri ulei
Pentru garnitură (rețeta aici)
300 g orez
800 ml apă
2 lingurițe vegeta
50 ml ulei
Pentru salată
3-4 roșii
1-2 ardei semi-iuți (bulgărești) sau orice alt tip de ardei doriți
1 ceapă (opțional)
1-2 linguri ulei
sare
Mod de preparare
Întâi pregătim garnitura de orez (rețeta aici), friptura va fi gata in 15-20 minute, așa că este indicat să punem intâi orezul la cuptor
Mușchiulețul îl spălăm, îl uscăm intr-un prosop de hârtie și îl tăiem transversal în bucăți potrivite (5-6 cm). Condimentăm și ungem cu puțin ulei
Rumenim la gril sau în tigaia fară ulei bine incinsă pe toate părțile (eu am ales sa-l fac la un cuptor electric ciclojet) Muschiulețul de porc este foarte fraged, deci nu trebuie gatit foarte mult 10-15 minute sunt suficiente
Pentru salata de roșii, tăiem roșiile după preferință, tăiem ardeii bulgărești rondele, adăugăm sare, puțin ulei și amestecăm.
Aranjăm pe farfurie și servim. Am reușit să gătim o cină excelentă doar in 30-40 minute. Să aveți poftă !
Mușchiulețul îl spălăm, îl uscăm intr-un prosop de hârtie și îl tăiem transversal în bucăți potrivite (5-6 cm)
Condimentăm și ungem cu puțin ulei
Rumenim la gril sau în tigaia fară ulei bine incinse pe toate părțile (eu am ales sa-l fac la un cuptor electric ciclojet)
Muschiulețul de porc este foarte fraged, deci nu trebuie gătit foarte mult 10-15 minute sunt suficiente
Intre timp pregătim garnitura de orez (rețeta aici)
Pemtru salata de roșii, tăiem roșiile după preferință, tăiem ardeii bulgărești rondele, adăugăm sare și puțin ulei
Aranjăm pe farfurie și servim. Să aveți poftă !