Ingrediente:
2 buc piept de pui pe care-l portionam
1 lingurita sare grunjoasa,
piper proaspat macinat
1 lingură ulei pentru uns carnea
usturoi granulat (opțional)
1 linguriță boia de ardei dulce
Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat îl spălăm, îl tamponăm cu un prosop de hârtie și îl porționăm. Condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce și îl ungem cu puțin ulei (pur si simplu, puneti in palma cateva picaturi de ulei )
Incingem o tigaie antiaderentă, punem pieptul de pui, când observăm că incepe să se rumenească îl întoarcem pe cealaltă parte. Acum , vom pune un capac cu un diametru mai mic decât tigaia pentru a intra cat mai aproape de fundul acesteia, ca să păstram o temperatură ridicată. Îl vom lăsa așa 3-4 minute, în funcție de cât de rumenit îl doriți, dar și până când va fi ”făcut” și la interior. Putem sa-l întoarcem de 2-3 ori până suntem mulțumiți de rezultatul obținut, rezultat care diferă de la o persoană la alta.
Să aveți poftă !
Pieptul de pui dezosat îl spălăm, îl tamponăm cu un prosop de hârtie și îl porționăm.
Condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce și ......
..... și îl ungem cu puțin ulei (pur si simplu, puneti in palma cateva picaturi de ulei )
Incingem o tigaie aniaderentă, punem pieptul de pui, când observăm că incepe să se rumenească ......
...... îl întoarcem pe cealaltă parte. Acum , vom pune un capac cu un diametru mai mic decât tigaia pentru a intra cat mai aproape de fundul acesteia, ca să păstrăm o temperatură ridicată. Îl vom lăsa așa 3-4 minute, în funcție de cât de rumenit îl doriți, dar și până când va fi ”făcut” și la interior.
După 3-4 minute, scoatem intr-un vas pentru servire.
Să aveți poftă !