Cel mai bun mod de a găti o friptură este mediu. O mulțime de oameni nu vor fi de acord cu această afirmație, din diferite motive, dar cu cât veti găti mai mult o friptură, cu atât este mai dură și mai uscată. Adevarul este ca nimic nu poate sa egaleze un gratar sau o friptura delicioasa, careia ii alaturi o garnitura savuroasa, un vin rafinat si fireste un desert pe masura. Incearca aceste idei noi pentru a gati o friptura delicioasa!
Mușchiul sau mușchiuletul la grătar se gătesc la temperatură ridicată și intr-un timp scurt, pentru a permite sucurilor să se mențină, astfel friptura va fi fragedă și va avea un aspect placut
Friptură gata în 15 minute la cuptor Flavorwave turbo oven
O rețetă delicioasă pentru care am redus timpul de stat în bucătărie de la o oră la doar 15 minute. Și nu doar timpul este important, preparatele obținute au un gust și o savoare incredibilă. Incercați și nu veți regrata. Este un cuptor cu convectie pentru toate buzunarele și pentru care produsele congelate nu mai necesita decongelare.
Pentru a obține o friptură de miel apetisantă, va trebui să ținem carnea la marinat într-un amestec de condimente precum sare, piper, cimbru, rozmarin și ulei, și se lasă peste noapte în frigider.
Dacă văi doriți o modalitate simplă și sigură să obțineți un piept de pui la grătar rumen, suculent și gustos, am o rețeta perfectă pentru voi 😉.
Piept de rață cu sos de merișoare
Un piept de rată cu piele, reprezinta cea mai fină piesă din carcasa de rată. Carnea roșie foarte gustoasă cu o piele grasă, groasă, care gatită devine rumenă și conferă cărnii o aroma și o fragezime deosebită, este tot ce iți dorești.
Pulpă de porc cu garnitură de cartofi natur și sos de smântână cu parmezan
Carnea inăbușită, este o carne fragedă ce se prepară simplu și este foarte gustoasă
Fleică de porc la grătar cu cartofi noi și sos de chilli
Una dintre cele mai grase părți din porc, din zona burții, care se vinde de obicei cu tot cu șorici. Este foarte gustoasă gătită la grătar datorită straturilor de grăsime cu carne, care se îmbină delicios la temperaturi mai înalte.
Friptură de porc la grătar cu sos de oțet balsamic de Modena
Crocantă la exterior și fragedă la interior, acestă friptură de porc este plină de arome uimitoare! Oțetul balsamic oferă cărnii de porc o aromă proaspătă, dar savuroasă, care te va face să ceri și a doua porție.
Pulpă de porc la cuptor cu garnitură de orez și murături asortate
Este cât se poate de simplu de făcut, se unge pulpa de porc cu condimente si se gateste la cuptor pana cand exteriorul este rumenit si crocant, iar interiorul este fraged si suculent. Acest preparat poate fi succesul unei mese de pranz in famile sau cu prietenii.
Costiță de porc la grătar
Friptura se asociază cu garnituri simple care să nu concureze carnea ci să o completeze. Cele mai recomandate garnituri in acast caz sunt cartofii natur, cartofii prăjiți, legumele la grătar, etc.
Micii suculenți la interior și rumeniți la exterior, alături de cartofi prăjiți și un sos de muștar sunt tot ce iți dorești pentru o masă copioasă.
Pastramă de oaie trasă la tigaie
Pastrama de oaie se face după o rețetă veche și este preparatul ideal pemtru un prânz copios alături de o garnitură de bureți și o mămăligă caldă
Friptură de porc la grill cu cartofi prăjiți
Unul dintre cele mai iubite preparate din bucătăria românească este friptura de porc. Nu trebuie să-ți petreci toată ziua în bucătărie și nici să ai vreun talent special. Este nevoie doar de puțină răbdare, să deprinzi câteva tehnici simple și trucuri care dau savoare mâncării.
Această rețetă de ficat de curcan la tigaie este delicioasă – nu veți regreta că ați încercat-o. Se pregătește rapid și poate servită cu o salată proaspătă sau mujdei de usturoi, este o mâncare ideală pentru orice ocazie.
Cotlet de porc cu os și legume sote
Legumele sunt foarte sănătoase, se gătesc super rapid și merg aproape cu orice. Rețeta de astăzi este extrem gustoasă și se poate servi cu orice tip de friptură, de pasăre, de porc, de vită, chiar și cu peste.
Piept de pui tras la tigaie gata în 10 minute
Vrei o cină rapidă și gustoasă? Încearcă această rețetă simplă de piept de pui tras la tigaie. Friptura de pui este delicioasă, suculentă, fără a fi innecăcioasă, ușor de făcut și cel mai important lucru gata în 10 minute 😉. Perfectă pentru zilele aglomerate când vrei ceva bun și sățios.
Afumătură de porc cu sote de fasole verde, morcov și păstârnac
Pentru o masă rapidă și plină de savoare, vă recomand un grătar de afumătură de porc cu fasole verde sote, gata în aproximativ 15-20 de minute.
Pulpă de porc cu legume trase la tigaie
Legumele sunt foarte sănătoase, se gătesc super rapid și merg aproape cu orice. Rețeta de astăzi este extrem gustoasă și se poate servi cu orice tip de friptură, de pasăre, de porc, de vită.