Ingrediente:
2 buc piept de pui pe care-l portionam
1 lingurita sare grunjoasa,
piper proaspat macinat
1 cub de unt, (20 g)
ulei pentru uns carnea
usturoi granulat
sucul de la 1/2 lămâie
1 linguriță boia de ardei dulce
Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat îl spălăm, îl tamponăm cu un prosop de hârtie și îl porționăm. Condimentăm cu sare, piper, boia de ardei dulce și îl ungem cu puțin ulei (pur si simplu, puneti in palma cateva picaturi de ulei )
Incingem grill-ul, punem pieptul de pui, când observăm că incepe să se rumenească îl întoarcem pe cealaltă parte. Putem sa-l întoarcem de 2-3 ori până suntem mulțumiți de rezultatul obținut, rezultat care diferă de la o persoană la alta.
La final, punem untul pe grill, stropim pieptul de pui cu puțin suc de lămâie (opțional) îl ”tăvălim ” in unt și servim.
Putem servi cu cartofi natur, cartofi prăjiți, legume sau pur și simplu cu salată. Să aveți poftă !
Pieptul de pui dezosat îl spălăm, îl tamponăm cu un prosop de hârtie și îl porționăm
Incingem grill-ul, punem pieptul de pui, când observăm că incepe să se rumenească îl întoarcem pe cealaltă parte. Putem sa-l întoarcem de 2-3 ori până suntem mulțumiți de rezultatul obținut, rezultat care diferă de la o persoană la alta
La final, stropim cu puțin suc de lămâie (opțional) și servim
Putem servi cu cartofi natur, cartofi prăjiți, legume sau pur și simplu cu salată. Să aveți poftă !