300 g paste farfalle
100 g măsline fară sâmburi
150 g roșii cherry (roșii + galbene)
1 ardei kapia roșu
80-100 g mozzarella
200 g ciuperci (din conserva sau proaspete)
3-4 linguri ulei de măsline
busuioc mărunțit
busuioc verde - decor
3 l apă
sare și piper
câteva boabe de piper cayenne
Mod de preparare
In două linguri de ulei de măsline punem la călit roșiile cherry. Separat călim ciupercile in 1-2 linguri ulei și le sotăm 3-4 minute la foc mediu.
Adăugăm roșiile cherry peste ciupercile sotate și mai călim 4-5 minute (nu sotăm prea mult că nu dorim ca rosiile să devină o pastă). Adăugăm și ardeii și mai sotăm 1-2 minute.
Fierbem pastele după instructiunile de pe ambalaj, le scurgem de apă (pastrând 50-100 ml pentru sos dacă este necesar)și adăugăm câteva boabe de piper cayenne.
Amestecăm ușor, adăugăm compoziția de ciuperci, măslinele, condimentăm cu sare și piper.
Punem pastele pe un platou (farfurie), adăugăm mozzarella tăiată cubulețe și decorăm cu frunze de busuioc verde.
Să aveți poftă!
Să aveți poftă!
In două linguri de ulei de măsline punem la călit roșiile cherry.
Separat călim ciupercile in 1-2 linguri ulei și le sotăm 3-4 minute la foc mediu.
Adăugăm roșiile cherry peste ciupercile sotate și mai călim 4-5 minute (nu sotăm prea mult că nu dorim ca rosiile să devină o pastă). Adăugăm și ardeii și mai sotăm 1-2 minute.
Fierbem pastele după instructiunile de pe ambalaj, le scurgem de apă (pastrând 50-100 ml pentru sos dacă este necesar)și adăugăm câteva boabe de piper cayenne.
Amestecăm ușor, adăugăm compoziția de ciuperci, măslinele, condimentăm cu sare și piper.
Punem pastele pe un platou (farfurie), adăugăm mozzarella tăiatî cubulețe și decorăm cu frunze de busuioc verde.
Să aveți poftă!