Ingrediente
3 ouă
1-2 ardei kapia roșu
1 castravete fabio
varză chinezească
1 avocado
1/4 rădăcină țelină (medie)
1-2 sfecle roșii medii prefierte
frunze galben-verzui de varză chinezească
Dressing
1 lingurita zahăr (sau miere)
1-2 linguri oțet 6 grade (sau o parte oțet )
4 linguri apă (sau două părți apă)
1/2 linguriță sare
1 linguriță ulei vegetal pentru salate (optional - eu nu folosesc
deoarece nu agreez gustul de ulei crud)
Mod de preparare
Fierbem ouăle timp de 8-10 minute până devin tari. Le scoatem din apă în care au fiert intr-un bol cu apă rece în care am pus câteva cuburi de gheață (pentru a le putea curăța mai ușor), după care le tăiem sferturi.
Tăiem câteva cotoare de varză chinezească fâșii și separat câteva frunze de pe vârfuri (galben-verzui), vocado îl curățăm de coajă și îl tăiem cuburi și tăiem fâșii 1-2 ardei kapia roșu.
Dăm pe răzătoare 1/4 țelină de mărime mijlocie, iar sfecla roșie o tăiem cubulețe (după preferință mai mari sau mai mici).
Facem dressingul (amestecăm oțetul + sarea + zahărul + apa + leiul (opțional) și îl adăugăm peste ingredientele din salată.
Aranjăm pe farfurie și servim.
Să aveți poftă !
Fierbem ouăle timp de 8-10 minute până devin tari. Le scoatem din apă în care au fiert într-un bol cu apă rece în care am pus câteva cuburi de gheață (pentru a le putea curăța mai ușor), după care ....
.... le tăiem sferturi.
Tăiem câteva cotoare de varză chinezească fâșii și separat câteva frunze de pe vârfuri (galben-verzui)
Avocado îl curățăm de coajă și îl tăiem cuburi.
Tăiem fâșii 1-2 ardei kapia roșu ....
.... și dăm pe răzătoare 1/4 țelină de mărime mijlocie.
Sfecla roșie o tăiem cuburi (după preferință mai mari sau mai mici).
Facem dressingul (amestecăm oțetul + sarea + zahărul (sau miere) + apa +uleiul (opțional) și îl adăugăm peste ingredientele din salată.
Aranjăm pe farfurie și servim.
Să aveți poftă !