Ingrediente
2 ouă de prepeliță
2 roșii cherry (mai mari)
1-2 linguri de smântână
verdeață
Mod de preparare
Ouale spalate cu grija se vor pune la fiert intr-o oala cu apa rece si un praf de sare, aproximativ 5 minute
Dupa fierbere, se va elimina apa fierbinte din oala, se adaugata apa rece si se lasa cca 10 minute pentru a se raci foarte bine.
Ouale fierte se curata de coaja, se aseaza pe o farfurie. Din cele 2 rosii cherry, taiem doua ”căpăcele” la care, cu o lingurita scoatem mijlocul și le așezam pe capatul mai ascutit al oului (ca în poză).
Cu un betisor de urechi sau cu o scobitoare, luam cantitati mici din bolul cu smântâna si incercam sa facem câteva bulinuțe pe palaria ciupercilor, Restul de smântână o adaugam in farfurie langa ouă. Adaugam si o frunza mica de salata si aperitivul este gata. Copii vor fi foarte incântați.