Ingrediente
250 g brânză frământată
300 g macaroane Băneasa
(sau orice alt tip de paste de care aveți in casă)
3-4 linguri zahar
20 g unt
Mod de preparare
Aveti in frigider ramasă intr-un bol putina branza framantata care trebuie consumata si nu aveti nici o idee cum? Aceasta reteta va va scoate din incurcatura si veti avea o cina gata in doar 15 minute.
Fierbem macaroanele dupa instrucțiunile de pe pachet și le scurgrm de apă (eu le clătesc cu putină apa caldută ca să nu se lipească intre ele).
Scoatem brânza din frigider.
Punem intr-un vas de ceramică untul, adăugăm un strat de macaroane, un strat de brănză și 1-2 linguri de zahăr.
Adăugam si al doilea strat de macaroane.
Punem incă un strat de brânză si incă 1-2 linguri de zahăr (pot fi facute si fără zahăr depinde cum le doriți).
Introducem la cuptorul preâncălzit la 185-190 grade pentru 5 minute sau până se topește brânza de deasupra.
Gata. Cina poate fi servită in maxim 15 minute.
Fierbem macaroanele dupa instrucțiunile de pe pachet și le scurgrm de apă (eu le clătesc cu putină apa caldută ca să nu se lipească intre ele)
Scoatem brânza din frigider
Punem intr-un vas de ceramică untul,adăugăm un strat de macaroane, un strat de brănză și 1-2 linguri de zahăr
Adăugam si al doilea strat de macaroane
Punem incă un strat de brânză si incă 1-2 linguri de zahăr (pot fi facute si fără zahăr depinde cum le doriți)
Introducem la cuptorul preâncălzit la 185-190 grade pentru 5 minute sau până se topește brânza de deasupra
Gata. Cina poate fi servită in maxim 15 minute
Să aveți poftă !