Probabil vi s-a întâmplat și vouă să aveți porții mici de mâncare rămase prin frigider după ce ați gătit mai multe feluri sau ați cumpărat alimente pe care nu le-ați folosit. Cel mai bine este să folosim aceste așa zis ”resturi de mâncare” pentru noi preparate, ca să nu risipim alimentele.
Friptura pe care ai făcut-o acum două zile nu se mai mănâncă și ar fi păcat să o arunci ? - Refolosește-o.
Chifteluțele pe care le-ai pregătit nu s-au mâncat? - Reinventează-le.
Resturi de friptură, legume sau chiar pâine, pot constitui ingredientele sau baza altor preparate, foarte bune. Deci ”la treabă” 😉
Piept de pui cu smântână și ouă ochiuri
Este o rețetă versatilă foarte simplă prin care puteți utiliza porția de pui cu smântână ramasă din ziua anterioară la care se pot adăuga alte ingrediente din ce aveți in frigider
Aveti in frigider rămasă intr-un bol puțină brânză frământată care trebuie consumată și nu aveți nici o idee cum? Această rețetă vă va scoate din incurcatură și veți avea o cină gata in doar 15 minute.
Tagliatelle cu mușchi file și brănză cedar
Ai avut musafiri și ti-au rămas o sumedenie de cantități mici de ingrediente cu care nu știi ce să faci ? Aceasta este o rețetă foarte simplă și totodată foarte delicioasă 😉
Bucăți de ardei rămase de la aperitive festive, diferite feluri de brănzeturi cu care nu știi ce să faci deoarece sunt cantități foarte mici, diverse alte legume, iată o retetă simplă cu utilizare imediată