2 dovlecei
1 vânătă
2 cepe roșii
ulei de măsline
sare și piper după gust
Mod de preparare
Spalăm bine legumele și le taiem rondele de 8-10 mm. Putem adauga si roșii sau ardei care se vot taia în bucăți mai mari.
Ungem legumele cu ulei de măsline pe toate părțile, condimentam cu sare și piper după gust, iar apoi le punem pe grătarul încins.
Dacă avem loc, putem pune toate legumele în același timp. Dacă nu, le punem în ture separate.
Lasăm legumele câte 3-4 minute pe o patre pe grătar, apoi le intoarcem pe cealalta parte, le scoatem și le așazăm pe un platou.
Măncăm legumele cât încă sunt calde sau, dacă vrem să le păstrem și pentru a doua zi, le putem pune într-un vas acoperit la frigider după ce s-au răcit.
Tăiem legumele și le condimentăm
Punem legumele pe grătarul incins și le lăsăm câte 3-4 minute pe fiecare parte
Putem pune mai multe tipuri de legume în același timp
Le luăm de pe grătar si le așezăm pe un platou