Toamna este cel mai bun sezon pentru pregătirea conservelor pentru iarnă. Acum se găsesc legume și fructe românești gustoase numai bune de adăugat într-o varietate de rețete.
Din cămara cu bunătăți nu au cum să lipsească rețete de zacuscă, compoturi pentru iarnă, dulceață sau gogoșari, muraturile asortate, așa că incerc sa va dau câteva idei numai bune de încercat.
Rețete de zacuscă, suc de roșii, zarzavat pentru ciorbe și tocănițe, murături in saramură și la oțet, care nu trebuie să lipsească din cămara pentru iarnă
Retețe de dulceață, gem, sirop cu siguranță sunt zeci de combinații pe care le puteți face, iata insă câteva rețete gustoase cu care vă puteți mândri.
Rețete de sosuri din fructe sau legume pe care vă propun să încercați să le pregătiți. Sunt foarte delicioase. Servite cu fripturi din carne sau pește, devin o adevărată delicatețe!